Specerijen

SCROLL
 
Perzisch blauw zout, Tasmaanse bergpeper, ... , voor u hebben wij een selectie gemaakt van de fijnste specerijen en kruidenmengelingen uit alle windstreken.
a
 
Agar Agar
 
Arrow root
b
 
Basilicum
 
Biefstukkruiden
 
Bieslook
 
Bonenkruid
 
Brochettemengeling
c
 
Cacaobonen
 
Cajunkruiden
 
Cayennepeulen
 
Chilipoeder
 
Chilivlokken
 
Chilli con carne
 
Citroenverbena
 
Colombo
 
Couscous
 
Curry Java
 
Curry Madras
 
Curry Madras sterk
 
Curry Massala Réunion
d
 
Daslook
 
Dillepunten
 
Dragon
 
Duivelshaar
f
 
Fenegriek
 
Foelie
 
Foelie Banda
g
 
Galangawortel
 
Garam Masala
 
Gember gemalen
 
Goulash mengeling
 
Grill vismengeling
 
Grill vleesmengeling
 
Guacamole
h
 
Harissa
 
Hibiscus
i
 
IJzerhard
 
Italiaanse mengeling
j
 
Jeneverbes
k
 
Kaneel gemalen
 
Kaneelstokken
 
Kardemom
 
Karwijzaad
 
Kip Rôti
 
Kipmengeling
 
Kipmengeling zoutloos
 
Knoflook
 
Komijn gemalen
 
Komijnzaad
 
Komkommerkruid
 
Koriander gemalen
 
Korianderzaad
 
Kruidnagel
 
Kurkuma
l
 
Lange peper
 
Laurier
 
Lavendel
 
Lookbotermengeling
 
Lookschilfers
m
 
Maanzaad
 
Marjolein
 
Mosterdzaad
 
Munt
n
 
Nigellezaad
 
Nootmuskaat
 
Nootmuskaat gemalen
o
 
Oregano
p
 
Paellamengeling
 
Paprika
 
Pastamengeling
 
Peper Madagascar Wild
 
Peper Staart
 
Peper Timut
 
Peper Wit Steak
 
Piment D'Espelette
 
Piment De La Vera
 
Piment Jamaique
 
Pizzamengeling
 
Provencaalse kruiden
q
 
Quatre épices
r
 
Ras El Hanout
 
Ras El Hanout Rood
 
Ribbetjes mengeling
 
Rouille
 
Roze Bessen
 
Rozeblaadjes
 
Rozemarijn
s
 
Saffraan
 
Salie
 
Sesamzaad
 
Sjalot gesneden
 
Spaghettimengeling
 
Spaghettimengeling zoutloos
 
Speculaasmengeling
 
Steranijs
 
Stoofvleesmengeling
 
Sumac
 
Szechuanpeper
t
 
Tandoori
 
Tex Mex
 
Thai mengeling
 
Tijm
 
Tonkabonen
v
 
Vadouvan
 
Vanille
 
Venkelzaad
 
Verbena
 
Vinaigrettemengeling
 
Vismengeling
 
Vismengeling zoutloos
w
 
Wildkruiden
 
Wokmengeling
z
 
Zaatar
 
Zoethout
 
Zout Himalaya
 
Zout Lava
 
Zout Maldon
 
Zout Oosters
 
Zout Perzisch Blauw
 
Zout Provencaals
 
Zout v Lam
 
Zout v Vis